Informació General

El titular del lloc web lloc web www.copiout.cat és COPIOUT, amb NIF B01950922 i domicili situat en  Carrer DOMENECH I SOBERANO, 5, 43203, REUS, (Tarragona). L’entitat es troba inscrita en el Registre Mercantil amb les següents dades d’inscripció: COPIOUT. Inscrita en el Registre Mercantil de Tarragona, T-56124, Tom 3221, Foli 184.

Amb ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, COPIOUT informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebuda i solucionada contactant amb COPIOUT, a través de l’adreça de correu electrònica: copiout2017@gmail.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en el present lloc web, i especialment dissenys, textos, imatges, logos, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o registre d’informació excepte autorització prèvia del titular, COPIOUT. No obstant això l’usuari podrà utilitzar informació facilitada per a gestionar la seva comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

COPIOUT no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços feia altres llocs o pàgines web que, en el seu cas, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap mena de control sobre aquests, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixin en aquests.