GARANTIES EN LES NOSTRES IMPRESSORES – FOTOCOPIADORES – I – ACCESSORIS D’OCASIÓ

Tota la maquinària que es ven en COPIOUT és d’ocasió, està completament revisada i posada a punt pels nostres tècnics.

Per això, podem oferir en totes les nostres màquines una GARANTIA de 6 mesos a explicar des de la data de compra, o pel nombre de còpies depenent del model comprat independentment de la data de compra, ja que no és el mateix una màquina d’oficina que una màquina comprada per una impremta, evidentment cada màquina té unes condicions generals de venda i garantia i unes condicions particulars en relació al nombre de còpies.

Per fer ús efectiu de qualsevol tipus de garantia sobre qualsevol màquina, tòner o un altre producte. Totes les factures han d’estar completament abonades. D’estar pendent de pagament qualsevol factura vençuda no s’atendran les garanties fins a la regulació d’aquesta.

Ho exclou de la GARANTIA peces de desgast o consum recurrent com poden ser consumibles i tambors o unitats d’imatge, reveladors, cartutx de grapes, fusores, bandes de transferència, corrons interiors d’agafada de paper,etc… en canvi, si és incident provocat per defecte de la màquina, que tinguin el seu origen en peces fixes de la màquina, seran cobertes totalment, fins i tot arribant a substituir la màquina si fos necessari. Dins d’aquestes peces podem trobar: escàner defectuós, placa basi de la màquina.

Els articles usats o renovats poden no incloure el seu embalatge original, instruccions o drivers associats.

En ser productes d’ocasió i són preparats sota comandes en cap cas acceptem devolucions per mal ús.

Els equips es chequean abans d’enviar-los en la seva òptima funcionalitat, per aquest motiu, el termini de lliurament és de màxim 7 dies.

Els enviaments es realitzaran exclusivament dins de la Península, per a enviaments insulars consulti’ns i li informarem dels càrrecs en ports sense compromís.

DEVOLUCIONS

Li oferim les possibilitats de devolució de les màquines dins dels 7 dies següents naturals al lliurament de la mercaderia.

Si desitja realitzar una devolució, comprovi que compleix tots els següents requisits, abans d’enviar-nos el producte:

1.-Solament s’acceptarà la devolució, si la màquina no funciona correctament. (sol·licitar la devolució per e-mail a l’adreça copiout2017@gmail.com, indicant dades personals, nombre de comanda i disconformitat en la comanda, perquè procedim a l’autorització de la devolució)

Una vegada rebut aquest e-mail, li indicarem la manera de realitzar la devolució. Sense l’autorització prèvia per la nostra banda, el producte no serà acceptat i consegüentment retornat al seu origen. Sent les despeses d’enviament a càrrec del client.

2.-Embalatge: la mercaderia ha d’estar embalada en les mateixes condicions que li va ser enviada i amb l’embalatge original, protegida contra esgarrapades, cops, paletizadas o en la seva caixa depenen del tipus de màquina, i de com li hem lliurat nosaltres a vostè.

3.-Transport: Ha d’enviar-nos la mercaderia pels seus propis mitjans o contractant una agència de transport que ens lliuri la màquina en el mateix estat que va ser enviada per nosaltres en els nostres magatzems de COPIOUT (Calle Bertran de Castellet, 12 bx, 43203 – Reus (Tarragona))

4.-Segur: vostè és l’únic responsable dels possibles danys o inconvenients que pugui sorgir li a la mercaderia en el trajecte que va des de les seves instal·lacions fins als nostres magatzems.

5.-Revisió: una vegada la màquina arribi a les nostres instal·lacions, tindrem un termini de 14 dies per revisar nosaltres qualsevol trencament, incidència, variacions que pogut sorgir-li a la màquina.

6.-Reintegrament: una vegada revisada i comprovat que està tot en les mateixes condicions que va ser enviada, procedirem al reemborsament de la mercaderia.

7.-Comptador de còpies: en la factura que emetem de compra quedarà constància de les còpies totals amb les quals va ser venuda la màquina, tant en negre, com en color, per això, per ser acceptada una devolució, ha de tenir el mateix nombre de còpies o superior màxim fins a un 5% més de les còpies amb les quals va ser comprada, ja que entenem que vostè té dret a provar la màquina totalment, però no podem acceptar recollir les màquines que s’entenen com a devolucions, si troben que han estat usades en més d’un 5% de les còpies totals amb les quals va ser comprada.

8.-Import total de la devolució: l’import total a retornar serà, l’import total de la compra, menys el cost d’enviament tant d’anada com de tornada.

Preus vàlids excepte error en la configuració o tipogràfic.